ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΣΑΤ - RADIO XRYSES NOTES

ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ CHAT(ΤΣΑΤ)

1. ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΧΟ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ PLAY ΣΤΟΝ ΠΛΕΥΕΡ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΜΕ Χ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΑΤ, ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ PLAY ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ

2. Όποιος θέλει να βάλει φώτο στο όνομα του να πατήσει στις τρεις γραμμούλες κάτω αριστερά και μετά την λέξη "Προφίλ". Έπειτα πατάμε "επιλογή αρχείου" επιλέγουμε μια φώτο μας πατάμε "άνοιγμα¨" και στην επιστροφή "Υποβολή Avatar" και κατεβαίνουνε κάτω και πατάμε "Ενημέρωση πληροφοριών" τέλος πατάμε Χ πάνω από την φώτο μας να κλείσει το παράθυρο!!!

3. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ !!!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ CHAT(ΤΣΑΤ)

1. NA EIMAΣΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!

2. ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ-ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!

3. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ!!!

4. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ!!!

5. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ MAΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

6. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΠΟΤΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!

7. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΩΝ!!!

8. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΩΝ!!!

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ LINKS(ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ) ΣΤΟ MAIN(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΑ PRIVE(ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ)!!!

10. ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIN(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ)!!!

11. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ CHAT ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 'Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΝ!!!

12. ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ PRIVE(ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ) ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ IGNORE(ΑΓΝΟΗΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ MODERATOR(ΛΕΥΚΟ ΠΙΟΝΙ) Ή OWΝER(ΧΡΥΣΟ ΠΙΟΝΙ) ΤΟΥ CHAT!!!



ΤΟ RADIO XRYSES NOTES ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ!!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!